Snowboarding

Filed in Anmeldelser by on 13. februar 2016 0 Comments

Måske I allerede kender Alto’s Adventure? Hvis ikke, så læs med her. Alto’s Adventure er en klassisk endless runner app. Det særlige ved den er de overjordisk smukke snelandskaber – og hvis I ikke skal på skiferie i vinterferien i år, ja så kunne I overveje at købe dette spil. En indendørs naturoplevelse.

Jeg ville finde snowboarding skræmmende. Fuld fart ned ad forræderiske skråninger. Intet andet end sne til at afbøde faldet. Men i Alto’s Adventure er oplevelsen meget afslappende, nærmest meditativ. Perfekt til et lille pusterum.

Altos adventureI Alto’s Adventure kører man af sted med fuld fart, og der skal kun holdes styr på at hoppe over sten, lave tricks i luften og samle så mange point som muligt. Pointene kan bruges til at købe små opgraderinger, der giver spillet mere variation.

Alto’s Adventure er en premium app, der kan købes i App Store til 25 kr. Den er karakteriseret ved ikke at have in-app køb. App’en er under udvikling til Android. Læs mere her.

 

Tags: ,

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *