Lav flotte bladdyr

Filed in Aktiviteter by on 8. november 2016 2 Comments

Der sker mange ting i mit private liv i øjeblikket, så Vilde Vide Verden har været sat lidt på pause. Men mine dejlige piger har lavet nogle flotte bladdyr – og dem vil jeg da lige dele med jer.

Der er som altid noget eventyrligt smukt over efteråret. Skoven og haven gløder i gyldne nuancer – og de farvestrålende blade nærmest tigger om at blive indsamlet. Og vi skuffer dem ikke! Det er nemt lige at samle en håndfuld på vej hjem fra skole, eller når vi lufter hunden. Hjemme igen, bliver bladene lagt mellem et par aviser og tørret med noget tungt oven på – og efter et par dage, er de klar til brug.

bladfuglVi elsker at lave DIY – især når vi kan bruge naturens materialer. Bladdyrene er inspireret af nogle billeder, jeg fandt på Pinterest. Ud over bladene, skal I bruge karton, lim og måske en tusch og nogle perler – og så er det blot at gå i gang. Nemt og enkelt – og meget hyggeligt! Det er et projekt, som både store og små kan være med til.

bladelg

 

 

Tags: ,

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Charlotte Almasi siger:

    god idé og nøj hvor er de flotte!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *