Vin og Videnskab

Filed in Udflugter by on 10. december 2015 1 Comment

Vin og Videnskab er en serie af populærvidenskabelige foredrag, som arrangeres af Statens Naturhistoriske Museum. Og de er virkelig meget populære. Da billetterne til foredragene i det kommende forår blev sat til salg for et par dage siden, blev der solgt over 1.000 billetter på 20 minutter, og alle 10 foredrag er desværre allerede udsolgt.

VinogVidenskab2Emnerne spænder vidt, men er ofte aktuelle og spændende. Foredragene er målrettet voksne, men har man større børn med en interesse for videnskab, så kan det godt anbefales at tage dem med. Vær dog opmærksom på hvilket sprog, foredragene afholdes på. Det hele foregår i stemningsfyldte rammer på Geologisk Museum. Vinen serveres i pausen, men der er også drikke uden alkohol.

Så hvis I synes, at det er fascinerende med foredrag om

  • Eventyrernes Klub: Fortællinger fra det vilde Grønland,
  • Fra stjernestøv til beboelige planetsystemer og
  • Forhistoriens folkevandringer: Sidste nyt fra arkæologien og DNA-forskningen,

så vil jeg anbefale jer at holde øje med programmet for efteråret 2016. Kig enten på museets hjemmeside, like deres side på Facebook eller tilmeld jer deres nyhedsbrev.

Personligt ville jeg meget gerne have hørt Luis Rey fortælle om The art of reconstructing dinosaurs. Ray er en spansk-mexicansk kunstner og illustrator, der er verdensberømt for sine illustrationer af dinosaurer. Han har illustreret omkring 40 dinosaurbøger, og han var konsulent på BBC-serien Walking with Dinosaurs. Reklamen for Vin og Videnskabs program ovenfor viser en af hans illustrationer.

 

Tags: ,

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

  1. Geologiens Dage - Vilde Vide Verden : Vilde Vide Verden | 15. september 2016

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *