Misty, mig og alt det dyrebare

Filed in Udflugter by on 13. november 2015 0 Comments

Skynd dig at booke plads til en familierundvisning på Zoologisk Museum. ’Misty, mig og alt det dyrebare’ kan varmt anbefales – især til børn over 8 år. Rundvisningen foregår efter lukketid, og der er fortsat ledige pladser den 21. og 28. november.

Vi deltog i rundvisningen for et års tid siden, og den gjorde stort indtryk. Også på børnene, der da var 7 og 9 år. De husker især Misty, blæksprutterne og værkstederne. Vi voksne blev besnæret af de mange spændende fortællinger om alt fra enhjørningehorn, over sabelkatte til dronter – også selv om der sneg sig lidt fejl ind hist og pist.

MistyDet siger lidt om rundvisningens fascination, at børnene vedblev at være interesserede på trods af, at de blev sultne og trætte. Rundvisningen foregår fra 16.50 – 18.20, så lidt tidlig aftensmad kan anbefales.

Læs mere om rundvisningen og tilmelding her.

Foto er fra Summers Place Auctions hjemmeside.

 

Tags:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *